Филмът „История” печели онлайн наградата на Jameson

Вече е известен победителя в онлайн конкурса за наградата Jameson – това е филма „История” на режисьора Горан Гънчев от град Стара Загора. „История” печели с убедителен коефициент – 3,54 от 102-ма гласували, дали общо 361 точки за филма. Горан Гънчев ще получи преносим компютър MAC BOOK PRO с професионален софтуер за монтаж – Final Cut Studio. Онлайн конкурсът на Jameson се провежда за първи път у нас и има за цел да разшири аудиторията на български късометражни филми и да провокира кинаджиите да правят повече филми. Наградата ще бъде връчена на специална церемония в Дома на киното в началото на месец април.

Ето какво отговори победителят в онлайн конкурса на Jameson – Горан Гънчев на въпроса за провокацията да участва в един чисто нов онлайн конкурс на сайта http://www.jameson-short.com :

„Онлайн конкурсът, организиран от „jameson“ дава възможност на всички млади кинотворци /любители или професионалисти/ да се изявят, представяйки продуктите си пред неограничен брой зрители. Освен всичко друго това е и един своеобразен начин да прецениш нивото си на работа. И най- важното е, че онлайн конкурсът дава шанс да бъдеш забелязан. Та нали става въпрос за „откриване на млади таланти“ 🙂 Основният ми мотив за участие е да си „сверя часовника“ спрямо останалите.”

Ако искате да прочетете цялото интервю с Горан Гънчев и да гледате филма му „История”, посетете http://www.jameson-short.com .

PS филма е тук (535МВ). май автора е мобилизирал много хора да гласуват за него. 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s